Search

Information

Gyakran Felmerülő Kérdések, azaz amit a jelentkezőnek nem árt tudnia!

Az alábbi GYIK-ban a fontos tudnivalókat soroljuk fel, hogy Önnek minél egyértelműbb legyen minden.
Kérjük, hogy a leírtakat még jelentkezés előtt olvassák át, hogy aztán később senkit ne érjen csalódás!

 

Mikor vannak az oktatások?
Oktatásainkat csoportosan, hétvégeken (általában szombat) tartjuk. Mivel ezek 4 órásak, erre más időpontban nem is lenne lehetőség.

 

Ha jelentkezem, mikor kerülök sorra?
A következő oktatás dátuma a honlapon általában jelezve van, de ez csak irányadó. Amikor egy csoporthoz összegyűlik a megfelelő létszám (kb. 8 fő), akkor a jelentkezőket értesítjük a konkrét időpontokról, illetve ők maguk is érdeklődhetnek a következő előadás idejéről (ezt külön megköszönjük).

 

Az oktatás és a repülés egy időben van?
Van rá lehetőség, de nem ez a szokásos mód. Általában az oktatáson a résztvevők időbeosztását figyelembe véve szervezzük meg azokat az időpontokat, amikor a megvásárolt órákat le lehet repülni.
Kivételes esetben, vidéki vagy külföldi résztvevő esetén azonban megoldható az oktatás utáni azonnali szimulátorozás is.

 

Ajándékozhatok is oktatást?
Igen. Nagyon szép, bensésőges ajándék lehet egy ilyen meglepetés, ezért ehhez a szolgáltatásunkhoz ingyenes ajándékkártyákat is ajánlunk!
Az "OKTATÁSAINK" menüpontra kattintva az oldal alján fotó is megtekinthető róluk.

 

Egyedül fogok repülni?
Igen, pontosabban vendégek vihetők (összesen 6 személy!), illetve bárki elviheti magával egy barátját és beültetheti maga mellé a másik pilótaülésbe, esetleg megoszthatja vele a repülés díját is.
A repülésekkor oktató is jelen van, így tud segíteni, ha szükség lenne rá. A repülés így valóban élmény lesz.

 

A repülésre vihetek látogatót magammal?
Ahogy fent említettük, igen, a pilótával együtt heten mehetnek, mert utastér is rendelkezésre áll.

 

Hol érdeklődhetek, ha bármilyen kérdésem van?
Kérjük, hogy KIZÁRÓLAG cégünket keresse! Az oktatást és a szervezést is mi végezzük, így a szimulátor központ NEM TUD felvilágosítást adni semmilyen kérdésben sem !

 

Hogyan érhetem el önöket?
Legcélszerűbb az E-mail (info kukac 737oktatas.hu), kérésre mi is szívesen felhívjuk a jelentkezőket, de fontos ügyben elérhetőek vagyunk a 06-20-453-5738-as számon.


 

Még néhány FONTOS tudnivaló!

- Jelentkezőinknek HÁROM időpontot ajánlunk fel HAT HÓNAPOS időtartam alatt. Természetesen ezután is jöhetnek az előadásunkra, de mi ezen idő letelte után nem fogjuk őket az időpontokról értesíteni, nekik kell jelezniük részvételi szándékukat E-mailen vagy telefonon.

- A jelentkezések dátumától számított 1 ÉV elteltével az ügyfelek KIKERÜLNEK NYILVÁNTARTÁSUNKBÓL.

- Mindkét szabály vonatkozik a nálunk, vagy hírdető cégeknél való jelentkezőkre egyaránt.

Az említett szabályokra több okból is szükség van.
Idénytől függően akár egyszerre 100 jelentkezőnk is lehet, őket menedzselni nem könnyű. Aztán az általános tapasztalat is azt mutatja, hogy akik egy évig nem találnak nekik megfelelő időpontot, illetve nem kérnek tőlünk újabbakat, azok igazából nem komoly érdeklődők, mi pedig senkit sem kívánunk zaklatni sem E-mailben, sem telefonon.
Időkorlát nélkül pedig amúgy sem állhatunk rendelkezésre, hiszen egy szolgáltatás megváltozhat, megszűnhet, stb, végeláthatatlan jogi vitáknak néznénk elébe, ha nem szabnánk meg valamilyen korlátot.

Azt gondoljuk, hogy ajánlatunk így is csábító és korrekt!

 

Kuponos ügyfeleknek:

Minden ügyfelünkre azonos feltételek vonatkoznak, így a kuponosokra, azaz hírdető cégek által jelentkezőkre is, azonban ők az esetek többségében a kupont értékesítő cégnél fizetnek, legtöbbször előre, ezért számukra a fenti pontban leírtak kivételesen fontosak! Mindig figyeljen, hogy ne fusson ki az időből!

Úgyanígy figyelje a kupon lejártát is, hiszen annak ilyen is van. Ez egyébként nem szokott problémát okozni, mert ha az ügyfél időben szól, akkor át tudjuk venni, így az oktatás később is igénybe vehető, de a "fél éves értesítési", illetve az "egy éves lejárati idő" a kuponosoknak mégis nagyon fontos.

Tehát mindenkinek azt javasoljuk, hogy amennyiben valaki úgy érzi, hogy megfeledkeztünk róla, keressen minket bátran, szívesen állunk rendelkezésre bármikor!

Az eddig felsorolt szabályok figyelembe vétele fontos számunkra és ügyfeleink számára is, hiszen az érdekünk közös: egy elégedett résztvevőkkel megtartott, élményekben gazdag szimulátorozás! (Nálunk általában még az oktató is jólérzi magát.)

 

737 Oktatás csapata